GlasbolIn Oosterwold is er veel animo om zelf opgewekte stroom terug te leveren. Maar dat blijkt in de praktijk niet altijd even soepel te verlopen vanwege krappe netwerkcapaciteit. Een werkgroep 'nutsen' is inmiddels bezig om acute problemen te agenderen en bij gemeente en Alliander onder de aandacht te brengen.

Daarnaast is de vraag ook : hoe gaan we in de (nabije) toekomst om met het vraagstuk hoe lokaal opgewekte energie beter, slimmer, efficiënter e.d. te benutten.

Wij willen als Oosterwolders graag met elkaar en relevante partijen (gemeente, Alliander, producenten van oplossingen, onderzoekers) in gesprek, vanuit innovatie perspectief. Bijvoorbeeld: buurtbatterij, waterstofgenerator, smart grid, inzet elektrische auto's, ........

Buurtaccu2Heb je ideeën hierover? Heb je er verstand van? Heb je zelf al innovatieve oplossingen bedacht? Heb je er ervaring mee? Heb je een netwerk dat hierbij behulpzaam kan zijn? Wil je meedenken, meepraten en meedoen? Heb je vragen, opmerkingen, nuttige verwijzingen?

Meld je dan bij Geo van Dam 0648 761 083 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ik wil dan op korte termijn een samenkomst (al of niet online, of hybride, afhankelijk van de Covid-19 situatie) plannen om met elkaar te kijken hoe we deze vraagstelling het best aan kunnen pakken, zowel inhoudelijk als qua vorm.

Graag tot ziens!  Geo van Dam 

Neem nu contact op

info@platformoosterwold.nl